Helt apropå...

Så här skrev jag till Arla igår:

Hej Arla,

Jag har en kort fråga om ostar. Jag har alltid hört att man inte ska äta det översta lagret på osten, utan att det ska slängas. Är det här en myt, eller tyckte mina förläldrar bara att de första skivorna såg sladdriga och slemmiga ut? Finns det några som helst belägg för att man ska skiva bort detta övre lager? Är det giftigt?

Tacksam för svar!


Jag hoppas min fråga kom in rätt i deras system, för det var sjukt krångligt och många klick dit. Det här är också en sån fråga som ibland dyker upp i mitt huvud, ofta i samband med att jag köper en ost eller två. Igår åt jag faktiskt av det övre lagret, och jag har inte dött än. Och jag känner mig helt normal.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0